maanantai 26. syyskuuta 2011

Je veux pas mäkämäkämääääää

Oikeesti, miten on mahdollista rakastaa ja vihata lapsia saman päivän aikana?? Vanhemmalla herra T:llä on tänään ollut niin huono päivä ettei mitään rajaa ja mun valmiiksi kireetä pinnaa se on kiristänyt entisestään. Joskus en vaan kestä kun lapset on niin epärationaalisia olentoja, niille ei voi selittää asioita järjen kanssa kun ne ei vaan tajua. AAARRRGGGH. En ikinä hanki omia lapsia. Kaikki kunnioitus tässä vaiheessa ihmisille, jotka on valinneet ammatikseen jonkun päiväkodihoitajan tai muun vastaavan.

Nojoo okei, tää nyt oli tällänen maanantai ja se siitä :D Huomenna uusi päivä ja silleen. Mä en vaan yhtään itse ollut tänään sellaisella joopaseipäs-tuulella niin olisi ollut mukavampaa, ettei T olisi tehnyt kärpäsestä härkästä ihan kaikessa. Se vaan hoki koko ajan "tu est pas gentil" ja voin kertoa ettei kiinnostanut kivikasan vertaa olinko tämän 4-vuotiaan maailmanvaltiaan mielestä kiltti vai en.

Viikonloppu meni oikein mukavasti. Lauantaina vierailtiin Josefinin kaa Aix-En-Provencessa Rosaa moikkaamassa. Sinne menee bussilla sellaset puolisen tuntia ja se oli tosi ihana kaupunki, tykkäsin kovasti. Siitä kyllä huomaakin, että on Ranskan kolmanneksi kallein kaupunki, vauraan oloinen. Siellä oli kiva tunnelma ja nättejä rakennuksia. Marseille on niin iso ja vähän sekasortoinen, vaikka täälläkin viihdyn hyvin. Tein muuten maailman parhaan alelöydön! Pimkiessä oli jotkut ihme alennukset, että tekonahkatakkeja -40%. Ostettiin kaikki kolme takit, itselleni valitsin sellasen tyköistuvan ihanan vaalean konjakinsävyisen takin, ihan täydellinen! Hintaa jäi huimat 17 euroa... Löysin myös yhdelle mun parhaista kavereista synttärilahjan ihan sattumalta joten je suis heureux! Huomaatteko kuinka viljelen tätä laajaa ranskan sanavarastoani joka paikkaan??

Illalla istuttiin rannalla. Neljä tyttöä ja neljä viinipulloa. Saksalaisten sisäpiiri sai pitää omat bileensä, olin iloinen ollessani hyvällä porukalla, eli minä, Patricia, Josefin ja Mari. Viini teki tehtävänsä ja oltiin ihan iloisessa hiprakassa. Fiksusti kyllä en juonut sitten enää muuta baarissa. Oltiin samassa baarissa kuin viimeksi ja täytyy sanoa, että mulla oli kyllä hauskempaa tyttöjen kesken rannalla. Se oli jotenkin vielä enemmän täynnä ällöttäviä maahanmuuttajamiehiä, joilla ei ole minkäänlaista kunnioitusta toisen vartalon yksityisyyttä kohtaan ja siinä loppuvaiheessa olin niin vihainen, että melkein tirvaisin yhtä turpaan. Onneksi en sitten kuitenkaan, vaikka olisi se sen ansainnut. Ensi kerralla haluun katsastaa jonkun uuden paikan, missä on vähän erityyppistä porukkaa.

Sunnuntai meni sängyssä loikoillessa, kunnes viiden aikoihin suunnistin tapaamaan Maria tarkoituksena vetää vähän krapulamättöä. Vähän onkin sitten kyseenalainen käsite, päädyttiin meinaan eka syömään Quickiin ja sitten vielä Subwayhin. Nyt pakko tulla joku tolkku tähän oikeesti! No, oli se ainakin hyvää, kunnes tuli maha kipeeksi.

Nyt koitan tehdä ennätyksen ja mennä ennen yhtätoista nukkumaan. Porukat varasi mulle jouluksi lentoliput kotiin käymään ja voi että, menisipä aika pian!

1 kommentti:

piuku kirjoitti...

Tuskin maltan mäkään odottaa jouluun... Tervetuloo vaan sitten 30 asteen pakkaseen, tullaan kentälle vastaan pilkkihaalarin ja kuomien kera :D